Kyskager

Marengs:
3 æggehvider
250 g. sukker
Tilsæt evt. farve(er)
Fremgangsmåde:
Æggehvider med 1 spsk. sukker piskes ca. 30 sekunder på lav hastighed
Herefter fuld hastighed, hvorpå du tilsætter sukker lidt efter lidt
Piskes til en sej masse, det er færdigt når der dannes "toppe"
Husk ikke at piske for længe, så ødelægger du hviderne, og dine kys vil flyde ud
Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir
Ved farvet kys lav da striber med farve langs sprøjteposens sider, inden massen kommes i posen.

Bages ved 100 grader varmluft i 45 min.
Lad kagerne køle af i ovnen til ovnen bliver kold
Tips, sukker kan erstattes med flormelis
Opbevares i en lufttæt beholder
Tilsat frysetørret hindbær og rød farve

Leave a Reply