3 æg +1 hvide
125 g sukker
2 spsk cacao
2 tsk bagepulver
50 gram kartoffelmel
Fyld
1/4 piskefløde
Friske jordbær i skiver
De tre æg og en ekstra æggehvide piskes luftigt med sukker
Mel, cacao og bagepulver sigtes og vendes i æggemassen
Dejen hældes ud på bradepande beklædt med bagepapir
Bages 200 grader ca. 8 min.
Chokoladebunde vendes over på et sukketstrøet bagepapir, og et vådt viskestykke lægges hen over.
Imens bunden afkøler, piskes fløden til skum og blandes friske skivede jordbær.
Jordbærskum smøres ud på den afkølede chokoladeroulade bund og rulles forsigtig sammen og sættes på køl
Serveres evt med ekstra jordbær, hakket chokolade og flødeskum
Hej kan chokoladeroulade fryses…Hej fra Anette fra hobro
Hej Anette, ja det kan du godt.
Jeg ville servere den let frossen i sommervarmen, da jordbær godt kan blive lidt bløde ved frysningen 🙂
Gode bage-hilsner fra Trine