Bananmuffins med karamelfyld

Banankagen:
2 æg
125 g. rørsukker
100 g. smeltet smør
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniliesukker
125 g. hvedemel
2 bananer
 
Evt. karamelfyld:
½ dåse sødet kondenseret mælk
 
Evt. glasur:
Saften fra en øko lime, evt. også lidt skal
Flormelis

Hvis du ønsker muffins med karamel:
Den kondenseret mælk koges i en lille kasserolle i 2,5 time, - husk at tage papiret af dåsen,
ellers får du et kæmpe rengøringsarbejde efterfølgende... (Jeg plejer at koge dagen i forvejen)
Æg og rørsukker piskes sammen til det bliver hvidt og let
Den smeltede smør vendes i ægge-sukkermassen
Bananer hakkes i små firkanter og vendes i
Hvedemel, vanilie og bagepulver vejes af, sigtes og vendes i ægge-sukkermassen
Sæt 1 spsk dej i hver muffinform, sprøjt evt. en god klat karamel i midt og sæt hefter 1,5 spsk. dej ovenpå.
Bages i alm. ovn på 190 grader i 18 min.

Leave a Reply