Fiskesuppe – den nemmeste og lækreste

10 skalotteløg + olivenolie
2 dåser hakkede tomater
2 dåser vand
4 fiskebouillon terninger
4 dl. hvidvin
Tørret dild

600 g. torsk
250 g. rejer

4 dl. fløde
Evt. en god sjat cognac

Salt og peber
Frisk dild

De små skalotteløg pilles og hakkes fint
Svitses i olivenolie med 1 tsk. salt, til de bliver klare og gyldne

Hvidvin tilsættes og simrer ind til det halve
Imens skæres fisken ud i mundrette bider

Hakkede tomater tilsættes, dåserne fyldes med vand og hældes ved i gryden
Tilsæt også fiskebouillon og det tørrede dild
Lad herligheden koge op, skru ned når det koger
Læg fiskestykkerne ned i suppen og lad det simre i 10 min.

Fra dette punkt skal suppen ikke længere koge!

Tilsæt rejer, fløde og frisk dild
Varm igennem og smag til med salt og peber
og gerne cognac - det gir lige det ekstra

(Se evt. video for slutresultat længere nede)

Serveres med flutes

Leave a Reply