Tunsalat i hytteostwraps

Hytteostwraps, 8 stk.

150 g. hytteost

4 æg

4 spsk. havregryn med top
(eller 2 spsk. fiberHUSK)

1 drys salt

1 tsk. olie til stegning

(For søde morgenmadswraps,
tilsæt ½ tsk. vanilje, kanel eller 1 tsk. akaciehonning)

Hytteostwraps:

Alle ingredienser køres i en blender

Lidt olie på en varm pande og en klat dej

Steges ca 2-3 min. ved middelvarme

(Kan fryses, - husk mellemlægspapir imellem!)

 

 

Tunsalat:

1 stk. dampet broccoli

1 avocado

1 rødløg

1 hvidløg

Saft og skal af ½ øko citron

2 dåser tun i vand

150 g. hytteost

1 tsk. chilisalt

 

Tunsalat:

Kog lidt vand i en gryde, når vandet koger hældes den skyllede broccoli i buketter i det kogende vand
Nå vandet bobler igen, slukkes der for varmen, - lad det nu stå og dampe 10 min., imens du klargør til blenderen...

Blend broccoli, avocado, løg, hvidløg, citronsaft + skal

Tun og hytteost røres i cremen

Smag til med chilisalt og citron

Lad blandingen køle af

 

 

Anret en sandwich af to hyttebrød, bladgrønt og tunsalat

Leave a Reply