Hytteostwraps, 8 stk.
150 g. hytteost
4 æg
4 spsk. havregryn med top
(eller 2 spsk. fiberHUSK)
1 drys salt
1 tsk. olie til stegning
(For søde morgenmadswraps,
tilsæt ½ tsk. vanilje, kanel eller 1 tsk. akaciehonning)
Hytteostwraps:
Alle ingredienser køres i en blender
Lidt olie på en varm pande og en klat dej
Steges ca 2-3 min. ved middelvarme
(Kan fryses, - husk mellemlægspapir imellem!)
Tunsalat:
1 stk. dampet broccoli
1 avocado
1 rødløg
1 hvidløg
Saft og skal af ½ øko citron
2 dåser tun i vand
150 g. hytteost
1 tsk. chilisalt
Tunsalat:
Kog lidt vand i en gryde, når vandet koger hældes den skyllede broccoli i buketter i det kogende vand
Nå vandet bobler igen, slukkes der for varmen, - lad det nu stå og dampe 10 min., imens du klargør til blenderen...
Blend broccoli, avocado, løg, hvidløg, citronsaft + skal
Tun og hytteost røres i cremen
Smag til med chilisalt og citron
Lad blandingen køle af