3 æg
100 g. friskost (light)
1/2 tsk. havsalt
1 tsk. bagepulver
2 spsk Husk
1 tsk. paprika
Drys:
Chiafrø
Tænd ovnen på 150 grader varmluft
Hvider og blommer deles
Æggehviderne piskes stive med saltet
Blommerne blandes med friskosten, paprika, husk og bagepulver
Æggehviderne vendes forsigtigt i blommedejen
Sæt 6 Oopsies på en bageplade beklædt med bagepapir (ca. 3 spsk. dej pr. Oopsies)
Drys med chiafrø
Bages i 20-25 min, til de er smukt gyldne
1 stk. indeholder 75 Kal og 4,6 g. protein
Hvotfor en light ost når det er lchf kost?
Hej Pernille, tak for dit spørgsmål.
Da jeg lavede denne opskrift gik jeg efter en mere proteinholdig “bolle” med low carb.
Du kan fint benytte dig af den alm. friskost, så får du ca. 250 kcal pr. 100 g. friskost og protein på ca. 6 g. pr. 100 g., modsat light udgaven der giver ca. 150 kcal pr. 100 g. friskost og en højere protein, ca. 7,4 g. pr. 100 g.
Mvh. Trine