Oopsies (LCHF brød)

3 æg

100 g. friskost (light)

1/2 tsk. havsalt

1 tsk. bagepulver

2 spsk Husk

1 tsk. paprika 

 

Drys:

Chiafrø

Tænd ovnen på 150 grader varmluft

Hvider og blommer deles

Æggehviderne piskes stive med saltet

Blommerne blandes med friskosten, paprika, husk og bagepulver

Æggehviderne vendes forsigtigt i blommedejen

Sæt 6 Oopsies på en bageplade beklædt med bagepapir (ca. 3 spsk. dej pr. Oopsies)

Drys med chiafrø

Bages i 20-25 min, til de er smukt gyldne

1 stk. indeholder 75 Kal og 4,6 g. protein

2 Thoughts to “Oopsies (LCHF brød)”

  1. Pernille

    Hvotfor en light ost når det er lchf kost?

    1. Trine Pedersen

      Hej Pernille, tak for dit spørgsmål.
      Da jeg lavede denne opskrift gik jeg efter en mere proteinholdig “bolle” med low carb.
      Du kan fint benytte dig af den alm. friskost, så får du ca. 250 kcal pr. 100 g. friskost og protein på ca. 6 g. pr. 100 g., modsat light udgaven der giver ca. 150 kcal pr. 100 g. friskost og en højere protein, ca. 7,4 g. pr. 100 g.
      Mvh. Trine

Leave a Reply to Trine Pedersen Cancel reply