2o g. gær
2 dl. lun mælk
2 tsk. havsalt
1 spsk. honning
1,5 dl. neutral yoghurt
100 g. grahamsmel
400-500 g. hvedemel (evt. fuldkornshvede)
Pensling
50 g. smeltet smør
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk. oregano
Lun mælken og rør gæren ud heri
Havsalt, honning, yoghurt røres med
Grahamsmel tilsættes og røres med
Til sidst tilsættes hvedemelet lidt efter lidt, dette til en blød dej er dannet
Lad dejen stå et lunt sted under et fugtigt klæde og hæve, gerne 2 timer
Forvarm ovnen op til 250 grader, dette med en pizzasten, eller bradeplade inde i ovnen
Ælt dejen godt igennem på en melet flade,
del dejen i 8 portioner og rul hver af dem ud til en oval
Pensl hver naan med det smeltede smør
Bages på den varme pizzasten/bradeplade i ca. 5 min., eller til de er gyldenbrune