Naan Brød

2o g. gær

2 dl. lun mælk

2 tsk. havsalt

1 spsk. honning

1,5 dl. neutral yoghurt

100 g. grahamsmel

400-500 g. hvedemel (evt. fuldkornshvede)

 

Pensling

50 g. smeltet smør

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk. oregano

 

Lun mælken og rør gæren ud heri

Havsalt, honning, yoghurt røres med

Grahamsmel tilsættes og røres med

Til sidst tilsættes hvedemelet lidt efter lidt, dette til en blød dej er dannet

 

Lad dejen stå et lunt sted under et fugtigt klæde og hæve, gerne 2 timer

 

Forvarm ovnen op til 250 grader, dette med en pizzasten, eller  bradeplade inde i ovnen

 

Ælt dejen godt igennem på en melet flade,
del dejen i 8 portioner og rul hver af dem ud til en oval

Pensl hver naan med det smeltede smør

Bages på den varme pizzasten/bradeplade i ca. 5 min., eller til de er gyldenbrune

 

Leave a Reply