400 g sød revet kartoffel
100 g revet rødbede
1 dåse kikærter
200 g champignon
10 g. smør
75 g revet parmesan
1 lille dåse tomatpure
2 spsk. engelsk sauce
1 spsk. soya
2 spsk. olivenolie
1 rødløg
1 spsk. paprika
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. cayennepeber
4 spsk. (glutenfri) havregryn
Friskkværnet peber
Lidt havsalt
Raspolie til stegning
Skræl og riv sød kartoffel og rødbede på den grove side af rivejernet
Rives ned i en finmasket si og afdrypper til du er klar med resten
Vask og hak champignon, steges i lidt smør på en varm pande
Steg til væsken er fordampet
Blend kikærter groft i en skål
Bland resten af ingredienserne med i en skålen
Lad farsen hvile i 30-60 min. på køl
Form 8 bøffer (+/- efter den størrelse du ønsker)
Varm en pande op, godt med olie
Steg bøfferne, føsrst ved høj varme det første minut, skru dernæst ned til middelvarme og steg videre i ca. 6-7 min.
Stegeprocessen gentages på den anden side