Skøn fyldig salat, - sprængfyldt med smag!
Linser og kikærter giver dig de proteiner du har behov for,
så retten her kan også udgøre et måltid i sig selv på din kødfrie-dag
200 g kikærter, gennemblødt i vand natten over
100 g Linser (chana dhal), stået i vand natten over
Dræn kikærterne, som har stået i blød natten over
Læg dem i en kasserolle. Dæk med vand og kog. Reducer varmen og lad dem simre i 45 minutter, eller indtil de er møre.
Dræn og sæt til side.
Opvarm olien i en sauter gryde over medium varme. Når det er varmt, tilsæt løgene og svits i et par minutter med lidt salt, indtil de begynder at blødgøre.
Tilsæt ingefær, krydderier, chili og salt.
Linser tilsættes med 400 ml vand.
Koges i 35-40 minutter, eller til de er møre.
Tilsæt lidt mere vand, hvis det er nødvendigt.
Rør grammasala og kikærter i, varme igennem og juster krydderierne.
Tages af varmen og serveres i en skål med frisk hakket koriander og granatæblekerner