1 hel kylling i en stor suppegryde dækket med vand, tilsat:
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 laurbærblade
6 nelliker
1 kanelstang
4 cm. frisk ingefær
1 tørret chili
1 tsk. rørsukker
½ dl. soyasauce
½ dl. æblecidereddike
Tilbehør
½ delen af kyllingekødet
Kogte nudler
Brune champignon
Bønnespirer
Chili
Forårsløg
Rød peber
Frisk koriander
Frisk basilikum
Lime
Peanuts
Kyllingen koges under låg i minimum 2 timer
Si suppen og pluk kødet af kyllingen
Skroget lægges tilbage i gryden sammen med soya og æblecidereddike,
koger videre i ca. 30 min, - dette mens du
vasker/skræller/snitter dit tilbehør til suppen
+ klargør dine nudler
Smag suppen til med soya og æblecidereddike, evt. også lidt rørsukker
Anret tilbehør på fade
Fordel suppen i skåle
Og top din suppe med det du har lyst til...
Velbekom