Mongolsk suppe 300 g. hakket oksekød En lille sjat olie 1 spsk. paprika 1 finthakket løg 2 porrer 100 g. groftrevet gulerod 100 g. groftrevet pastinak 200 g. groftrevet kartoffel 1 ds. flåede tomater 2 l. oksebouillon Salt og cayennepeber 1 bundt friskhakket persille Alle grøntsager skrælles og rives Olie varmes op, paprika "brændes" kort af heri, løg og et drys salt tilsættes og svitses kort Oksekød tilsættes og brunes af ¨Grøntsager tilsættes og svitses med i endnu 3-4 minutter Tomater og bouillon tilsættes og suppe simrer i ca. 20 minutter Suppen smages til med salt og cayennepeber Pyntes med friskhakket persille og serveres med et godt Flutes
undskyld, hvor mange personer er denne ret til?
Hej Monika,
Den er til 4 voksne mennesker 🙂