Mongolsk suppe

 

300 g. hakket oksekød
En lille sjat olie
1 spsk. paprika
1 finthakket løg
2 porrer
100 g. groftrevet gulerod
100 g. groftrevet pastinak
200 g. groftrevet kartoffel
1 ds. flåede  tomater
2 l. oksebouillon
Salt og cayennepeber
1 bundt friskhakket persille
Alle grøntsager skrælles og rives
Olie varmes op, paprika "brændes" kort af heri, løg og et drys salt tilsættes og svitses kort
Oksekød tilsættes og brunes af
¨Grøntsager tilsættes og svitses med i endnu 3-4 minutter
Tomater og bouillon tilsættes og suppe simrer i ca. 20 minutter
Suppen smages til med salt og cayennepeber
Pyntes med friskhakket persille og serveres med et godt Flutes

2 Thoughts to “Mongolsk suppe”

  1. Monika

    undskyld, hvor mange personer er denne ret til?

    1. Trine Pedersen

      Hej Monika,
      Den er til 4 voksne mennesker 🙂

Leave a Reply