Opskrift til 4 personer
500 g. kylling filet (strimler)
2 spsk. olie
2 spsk. rød karrypasta
2 fed hvidløg
2 spsk. fintrevet ingefær
2 dl. kokosmælk
2 spsk. oscar bouillon
2 spsk. brun farin
Saften fra 1 lime
3 spsk. fiskesauce
1 bundt forårsløg
Pynt:
1 mango
1 avokado
75 g. peanuts
1 bundt frisk koriander
Kyllingen svitses i bunden af en stor gryde
Olie og rød karrypasta tilsættes og svitses med
Hvidløg hakkes fint, ingefær rives fint, - tilsættes og svitser med i et par minutter
Resten af ingredienserne (undtaget forårsløg) tilsættes og suppen simrer i ca. 20-30 min.
Imens suppen simrer, skæres mango og avokado ud i firkanter, koriander skylles og de tre tilbehør anrettes på en et fad, eller i skåle
Forårsløg snittes og tilsættes suppen de sidste tre minutter før serveringen,
Smages eventuelt til med lidt mere fiske sauce, eller havsalt