Sunde snebolde

snebolde

70 g kokosmel

50 g mandler

1 spsk. vaniljeestrakt

1 tsk. mandelessens

3 spsk. kokosolie

2-3 spsk. flydende akaciehonning

 

Pynt:

80 g. Mørk chokolade, 80% 

Kokos til drys

 

Blend mandler til mel i en minihakker.
Hæld mandelmel i en skål, og rør det godt sammen med kokosmel og vanilje.

Smelt derefter kokosolien, og hæld den i skålen.

Tilsæt resten af ingredienserne, og sørg for at røre det hele godt sammen.

Blandingen er våd, men kokosolien vil gøre det fast igen, når det køler ned.

Brug hænderne til at forme små snebolde, der bliver ca. 18 stk.

Sæt dem derefter i fryseren i ca. én time, så kokosolien kan stivne og sneboldene kan blive faste.

Smelt chokoladen over vandbad 

Tag sneboldene ud  af fryseren og dyb dem i chokoladen

Når de er størknet sættes de på køl

 

img_20161203_203736

Leave a Reply