70 g kokosmel
50 g mandler
1 spsk. vaniljeestrakt
1 tsk. mandelessens
3 spsk. kokosolie
2-3 spsk. flydende akaciehonning
Pynt:
80 g. Mørk chokolade, 80%
Kokos til drys
Blend mandler til mel i en minihakker.
Hæld mandelmel i en skål, og rør det godt sammen med kokosmel og vanilje.
Smelt derefter kokosolien, og hæld den i skålen.
Tilsæt resten af ingredienserne, og sørg for at røre det hele godt sammen.
Blandingen er våd, men kokosolien vil gøre det fast igen, når det køler ned.
Brug hænderne til at forme små snebolde, der bliver ca. 18 stk.
Sæt dem derefter i fryseren i ca. én time, så kokosolien kan stivne og sneboldene kan blive faste.
Smelt chokoladen over vandbad
Tag sneboldene ud af fryseren og dyb dem i chokoladen
Når de er størknet sættes de på køl