En super lækker, sund, nem og budgetvenlig aftensmad
Her har du til både aftensmad og middagsmad dagen derpå til en familie på 4
(I vores familie er vi to voksne og to teenagerdrenge)
600 g. hk. kalve- og svinekød
2 løg
2 fed hvidløg
2 stk. revet gulerødder
1 tsk. (gerne røget) paprika
1 tsk. chilipulver
1 bouillonterning
1 dl. tomatketchup
1 dl. vand
Salt og peber
1 fintsnittet hvidkål
1 bøtte mornaysauce
2 tomater i skiver
Svits løg og hvidløg i lidt olie,
drys paprika og chili på
Kom derefter det hakkede kød til,
lad det svitse til kødet har fået farve
Lad kødfyldet snurre i ca. 15 min., uden låg
Imens snittes hvidkål fint
Smag kødet til med salt og peber
Læg et lag i bunden af et ildfast fad ½-delen af det snittede hvidkål
Hæld kødsaucen over og læg derefter den sidste ½-del af hvidkålen ovenpå
Mornaysaucen fordeles henover og der lægges tomatskiver på som top
Vinterlasagnen bages færdig i ovnen på 200 grader, 25-30 min.