Tærtebund
2 dl. hvedemel
1 dl. grahamsmel
100 g. blødt smør
2 spsk. vand
Tærtefyld
Lam stegt m. hvidløg og baconsvøb
(Brug resterne fra weekenden)
2 store håndfulde frisk babyspinat
En god feta
10 gode oliven, halveret
Frisk rosmarin
1 pose pinjekerner
3 æg
1 dl. fløde
2 dl. græsk youghurt
1 tsk. hvid peber
Salt
Tærtebund
Mel og smør smuldres og vand tilsættes,
dejen samles og stilles kølig i ca. 30 min.
Hvis du laver dejen dagen i forvejen, så husk at tage den ud i god tid,
inden den skal bages.
Dejen rulles ud og læges i en tærteform.
Prik bunden med en gaffel og forbag bunden på
225 grader i ca. 10-12 min.
Tærtefyld
Æg, græsk yoghurt og flødes piskes let med salt og peber.
Læg den friske spinat nederst på bunden og fordel resten af fyldet ovenpå.
Feta smuldres øverst og drys med pinjekerner.
Tærten bages v. 180 grader i 25-30 min.
I denne udgave har jeg brugt frossen spinat (optøet + vredet væske fra)