1 pose Knorr Wiener Schnitzel krydderi (Eller lav en blanding af rasp, salt og paprika)
Smør til stegning
500 g. kartofler
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Ærter
Persille
Citron
Ansjosfileter
Frisk revet peberrod
Kapers
Kartofler skrælles og skæres i mindre stykker Bland kartoflerne med olie i et ildfast fad og drys med salt og peber, evt. andre tørrede krydderier du kan lide. Steges i ovnen på 190 grader i ca. 45 min.
Bank filetter flade med håndryggen, sørg for de bliver ens tynde, uden at der går hul. Dup dem med køkkenrulle Vend filetterne i krydderiblandingen
Smelt smør på panden, lad det komme op at bruse, og steg dem ved middelvarme, omkring 3 minutter pr. side De skal blive gylden brune. Læg dem i et fad, sæt stanniol over og hold dem varme i ovnen, til du er klar med resten.
Giv ærter et hurtigt opkog i lidt vand, si vand fra og vend dem derefter i friskhakket persille.
Server schnitzlerne med ansjosfileter, peberrod, kapers og citron.
I vores familie går vi all in på smørret i denne anledning, - vi smelter lidt smør ved siden af til en smørsovs, hvis humøret er til det, kan der også vendes en klat smør i æter og persille.