Pulled pork

 

Nakkefilet

Køb én der er marineret, eller brug blanding:

Pulled Pork Rub

2 spsk. salt

1 tsk. løgpulver

50 g. brun farin

3 spsk. paprika

2 spsk. barbecuekrydderi

1 spsk. cayennepeber

1 spsk. chillipulver

1 spsk. spidskommen

 

Hvis du laver din egen krydderiblanding:

Dagen før “rubbes” nakkefileten med pulled pork krydderiblandingen.
Lægges i en pose og sættes på køl til dagen efter

På selve dagen:

Læg kødet i et ildfastfad med vand i bunden
Ca. 10-12 timer før forventet spisetid, sættes kødet i ovnen ved 110 grader
Dagen igennem skal der hældes lidt vand hen over kødet,
hvis vandet i bunden tørrer ud, tilsættes nyt vand til bunden.
Den sidste time i ovnen skal der ikke være vand ved kødet.

Efter 10-12 timers er sener nedbrudt, fedt smeltet væk og kun det møreste kød er tilbage!
Kernetemperaturen skal være på 90-95 grader.

 

Pull kødet, dette ved at trække det fra hinanden med to gafler

Serveres med Coleslaw i lækre nybagte Burgerboller

Leave a Reply