1 svinemørbrad el. 600 g. mokuskød i tern
Svinemørbrad afpudset og skåret i mørbradbøffer
Margarine
2 løg
1 hvidløg
200 g. champingnon
1 pk. bacon i tern
2 pk. coctailpølser
2-3 spsk. mel
6 dl. kogende vand
1 bouillonterning
1 lille ds. tomatpuré
2 spsk. paprika
1 spsk. cayennepeber
Salt og Peber
2,5 dl. fløde
Kødet afpudses og skæres i tern og brunes af i gryde med salt og peber.
Løg hakkes fint og svites gyldne i gryde med lidt margarine. Tages op af gryden og lægges til side.
Champignon svites i gryden med lidt margarine. Tages op af gryden og lægges til side..
Bacon svites i gryden. Tages op af gryden og lægges til side med løg.
Pølser steges i gryden. Tages op af gryden og lægges til side.
Tilsæt på ny lidt fedtstof i gryden og bag af med mel.
Vand tilsættes lidt ad gangen, og tomatpuré og kryderier tilsættes.
Løg og kød tilsættes sovsen og lad gryden smire ca. 60 min.
Fløde og pølser tilsættes, - lad det simre ca. 10 mere og smag til med salt, peber og cayenne.
Drys gerne med frisk persille, og server med ris