500 g. torskefilet
1 revet løg
1 stort æg
1 dl. mælk, meget gerne fløde
2 spsk. danskvand
1 spsk. havsalt
Hvidpeber
½ dl. hvedemel
½ dl. kartoffelmel
Luksus fiskedeller:
+
Erstat noget af torsken med laks
1 revet gulerod
10 g. frisk dild
10 g. frisk persille
Hakket fisk tilsættes salt og røres
(Brug en tung skarp kniv, eller kødhakker)
Æg, mælk, danskvand og hvidpeber røres med i fiskefarsen.
Tilsidst røres mel og kartoffelmel i.
Tilsæt evt ingredienserne til luksus dunser...
Fedtstof smeltes på pande ved svag middelvarme
Fiskefarsen sættes med en spiseske på den varme pande. Hæld gerne lidt fedtstof fra panden over dellerne undervejs.
Fiskefrikadellerne steges gyldne på begge sider
"Det er der ingen ben i" … Velbekom!
2 Thoughts to “Fiskefrikadeller – luksus fiskedunser”
Er en spsk salt ikke lige i overkanten. Jeg valgte en tsk, og de blev gode
Dejligt de blev gode Annette.
1 spsk. groft salt passer lige til mine smagsløg, da torsk er mild i smagen.
Kh. Trine