Dhal – lækker og cremet med kokos

Aubergine
Olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
Et godt stykke frisk ingefær
2 spsk. stødt gurkemeje
1 spsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen

250 g. tørrede linser
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
En god håndfuld cherrytomater
1 lime

Salt og peber

Aubergine skylles og skæres dem i runde skiver på ½ cm’s tykkelses
Skiverne fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir
Pensl skiverne med olie, og drys med salt.
Sættes i ovnen i ca. 20- minutter

Løg hakkes, hvidløg presses og ingefær skrælles og rives
Alle tre dele svitses i en gryde med salt.

Krydderierne tilsættes, og svitses med
Linserne skylles, og tilsættes med hakkede tomater og kokosmælk

Dahlretten simre i 20 min.
Aubergine vendes i dahlen, der krydres med salt og peber

Servér med naan brød, og evt. kokoschips, græsk yoghurt, og frisk koriander.


Uden kokos-topping, med ovnbagt græskar

Leave a Reply