2 grofthakkede løg
3 hvidløg
2 gulerødder
500 g. hakket oksekød
1 tsk. spidskommen
1 spsk. chilipulver
1 spsk. oregano
3 chilier
1 hel stang kanel
1 dåse hakkede tomater
1 dåse bønner
1 rød peberfrugter
1 spsk. rødvinseddike
Salt og peber
Tilbehør:
Ris, eller tortillas
Forårsløg
Creme fraiche
Løg groft hakkes
Gulerødder skrælles og skæres i små firkanter
Hvidløg presses
Svits løg, hvidløg, gulerødder i en gryde med olie og lidt salt.
Tilsæt oksekød og brun det af
Bland krydderier, chili og kanelstang i, svits kort af og tilsæt tomater
Hæld en lille sjat mælk i tomatdåsen, og skyl det sidste tomatjuice med i gryden
Lad retten simre under låg i ca. 30-45 min. - Spæd evt. til med bouillon undervejs
Skær peberfrugt i tern, og tilsæt i gryden sammen med bønnerne, lad det simre i et par minutter
Smag til med rødvinseddike, salt og peber.