1 pakke hk. oksekød
1 pakke bacon
1 løg
1 iceberg
1/2 agurk
1 bakke cherrytomater
150 g. revet cheddarost
150 g. Drueagurker
Salt og peber
Burgerdressing:
120 g. god fed øko cremefraiche
40 g. mayonnaise
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 spsk. French's sennep
1 tsk paprika
1 tsk. balsamico
Hvidløgssalt
Evt. et drys chilipulver
Lidt sukker
Pynt:
French's sennep
Sesamfrø
Rør dressingen sammen, smag den til med sukker
Snit og klargør alt til salaten
Riv osten
Steg bacon, læg det til side på et stykke fedtsugende papir
Brun kødet i baconfedtet på panden. Steg til kødet er gennemstegt og smag til med salt og peber.
Anret icebergsalaten i et stort fad. Fordel kødet ovenpå og bland straks den revede ost ned i kødet, så osten smelter Lidt. Fordel bacon i rustikke bidder, agurk, tomat og drueagurk henover
Hæld dressingenover salaten
Lav fine stribe med den amerikansk sennep henover, drys med sesam