3-4 svineskanker
2 fed hvidløg
1-2 store løg
2 gulerødder
2 persillerødder
Laurbærblade
En kvast frisk rosmarin
1 rød chili
1 mørk øl
Salt og peber
Tilbehør: Knoldsellerimos (eller kartoffelmos)
Snit skankene i sværen uden at skære ind i kødet
Gnid skankene godt med havsalt
Smelt smør i en stegegryde
Brun skankene på alle sider og læg dem til side
Hak skalotteløgene, hvidløg gulerødder, persillerod groft og læg dem i gryden.
Læg også en kvast frisk rosmarin, en rød chili og et par laurbærblade i gryden
Skankene lægges tilbage i gryden. Hæld øl ved.
Læg låg på gryden og sæt den i ovnen på 160° i ca. 2 ½ t.
Forbered knoldselleri, - skræl og hak i mindre stykker
Tag skankene op og tag "det grønne" fra og si saucen fra
Skankerne sættes tilbage i ovnen på 200 grader 20-30 min.
Imens koges knoldselleri og saucen koges ind til den begynder at tykne
Sauce smages til med salt og peber
Tages af varmen og pisk en kold klar smør i lige før servering