Rugbrødslagkage

Kagedejen:
3 æg
150 g. sukker
125 g. revet rugbrød
1 spsk. hvedemel
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
100 g. hasselnøddekerner

Pynt:
200 g. hindbær
5 dl. piskefløde
100 g. revet mælkechokolade

Del æggene og rør blommerne med sukkeret, til det er lyst og let
Riv rugbrødet og rør det i æggemassen
Bland hvedemel, kartoffelmel, kakao og bagepulver, og sigt det til
Hak nødderne og rør dem i
Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i

Fordel dejen i tre smurte springforme
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Bundene afkøles på bageriste

Hindbær røres med lidt rørsukker
Chokoladen rives
Fløden piskes til skum og ca. 175 g. hindbær og 75 g. chokolade vendes i
Bundene lægges sammen med hindbærskummet og på top

Pyntes med resten af hindbærrene og den revne chokolade

 

HUSK: Hvis du bruger frosne hindbær,
husk da at give dem et opkog inden brug...

Bundene er fryseegnet... 

Leave a Reply