18 skønne medaljer
Kagen:
1 stk. vaniljesukker
70 g flormelis
150 g smør
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ dl vand
Marmeladefyld:
100 g. hindbærmarmelade
Cremefyld:
1 brev creme, eller:
3 æggeblommer
20 g sukker
5 tsk hvedemel
3 dl mælk
1 tsk ren vaniljesukker, eller kornene fra en vaniljestang
Pynt:
Glasur (flomelis + vand + evt. pastafarve)
Smukke friske bær i midten
Kagen:
Vaniljesukker, flormelis, stuetempereret smør, hvedemel og bagepulver æltes sammen.
Tilsæt til sidst vandet, og ælt dejen.
Dejen stilles i køleskab i en halv time, til den skal rulles ud.
Den kolde dej rulles og stikkes ud med en rund form, ca. 36
Kagerne bages ca. 10 - 12 minutter ved 200 grader.
Cremefyld:
Alle ingredienser til vaniljecremen kommes i en gryde og varmes langsomt op under konstant omrøring, indtil cremen tykner.
Når cremen har en god tykkelse, tages den af varmen og køles af.
Opbygning:
18 kager smørres med glasur
Pisk fløden til skum, put flødeskummet i en sprøjtepose med tyl
18 kager lægges klar og sprøjtes rundt med flødeskum yderst på hver kage
En klat marmelade lægges i midten af skummet
Cremen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ovenpå marmeladen, op til flødeskummet.
Kagerne med glasur lægges forsigtigt ovenpå kagebundene.
Opbevares på køl...