Mc’Muffs

Saften fra 1 appelsin

100 g. smeltet smør

3,5 dl. skyr med vanilje (du kan også bruge ymer, cultura o.l.)

1 æg

1/2 tsk. natron

2 tsk. bagepulver

1 nip salt

50 g. kakaopulver

1 tsk. vaniljesukker

225 g. rørsukker

250 g. hvedemel

100 g. grofthakket chokolade (jeg brugte 77%)

Tænd ovnen på 200 grader

Pisk æg, rørsukker og vaniljesukker

Skyr, appelsinsaft og smeltet smør tilsættes

Bland mel, kakao, natron, bagepulver og salt sammen i en anden skål

Rør melblandibgen i sukkermassen

Tilsæt den grofthakkede chokolade og fordel med en dejskraber

Hæld dejen i 18 forme

Bages ved 200 grader i 15-16 min.

3 Thoughts to “Mc’Muffs”

  1. Trineboepedersen

    Hej Ida, det skal der ikke

  2. Gitte

    Hvis man ikke har vanillieskyr men neutral, hvor meget vanillie tror du så man skal komme i?

    1. Trine Pedersen

      Hej Gitte, så ville jeg komme 1 spsk. i

Leave a Reply