Mc’Muffs Saften fra 1 appelsin 100 g. smeltet smør 3,5 dl. skyr med vanilje (du kan også bruge ymer, cultura o.l.) 1 æg 1/2 tsk. natron 2 tsk. bagepulver 1 nip salt 50 g. kakaopulver 1 tsk. vaniljesukker 225 g. rørsukker 250 g. hvedemel 100 g. grofthakket chokolade (jeg brugte 77%) Tænd ovnen på 200 grader Pisk æg, rørsukker og vaniljesukker Skyr, appelsinsaft og smeltet smør tilsættes Bland mel, kakao, natron, bagepulver og salt sammen i en anden skål Rør melblandibgen i sukkermassen Tilsæt den grofthakkede chokolade og fordel med en dejskraber Hæld dejen i 18 forme Bages ved 200 grader i 15-16 min.
Hej Ida, det skal der ikke
Hvis man ikke har vanillieskyr men neutral, hvor meget vanillie tror du så man skal komme i?
Hej Gitte, så ville jeg komme 1 spsk. i