Drømmekage (glutenfri)

Kagedej

3,5 dl. rørsukker
4 æg

3,5 dl. rismel
1 tsk. vaniljesukker
3 tsk. bagepulver

2 dl. mælk
65 g. smeltet smør

 

Topping

125 g. smør
4 dl. brun farin
1 dl. mælk
5 dl. kokosmel

Pisk æg og rørsukker sammen til det bliver lyst og luftigt

Opvarm mælk og smør i en lille kasserolle, til det bliver lillefingervarmt

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen.
Vend forsigtigt de tørre ingredienser, drysset gennem en sigte, i dejen skiftevis med mælke/smør

Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir

Kagen bages ved 180 grader i ca. 30 min.

Smør, kokosmel, farin og mælk smeltes sammen i en tykbundet gryde

Når kagen er færdigbagt tages den ud
Skru op for ovnen på 225 grader

Fordel kokosfyldet på kagen og bag videre i 4-5 min