Kagen:
4,5 dl. hvedemel
5 dl. rørsukker
2 dl. kakaopulver
2 tsk. natron
1 tsk. salt
2 æg
2,5 dl. kaffe
2,5 dl. mælk
125 g. smeltet smør
Cremen:
5 dl. piskefløde
2 dl. rørsukker
1 dl. kakao
2 tsk. vaniliesukker
Tænd ovnen på 175 grader
Sukker og salt blandes med sigtet mel, kakao og natron
Resten tilsættes og piskes et par minutter
Hæld dejen i en form med bagepapir, på 30 x 20 cm.
Bages midt i ovnen, ca. 45-50 min.
Kagen køler af
Når kagen er kold deles den med et langt stykke tandtråd til to dele
Alle ingredienser til cremen piskes sammen, og halvdelen af cremen lægges på den ene kagebund, hvorpå den anden lægges ovenpå og smørres med resten af chokoladecremen.
Kagen stilles på køl 1-2 dage, inden den skal spises...
Kagen serveres pyntet med frisk frugt og med forskellige chokoladestykker