Chokoladekage med chokoladecreme (Black Magic)

Kagen:

4,5 dl. hvedemel

5 dl. rørsukker

2 dl. kakaopulver

2 tsk. natron

1 tsk. salt

2 æg

2,5 dl. kaffe

2,5 dl. mælk

125 g. smeltet smør

Cremen:

5 dl. piskefløde

2 dl. rørsukker

1 dl. kakao

2 tsk. vaniliesukker

Tænd ovnen på 175 grader

Sukker og salt blandes med sigtet mel, kakao og natron

Resten tilsættes og piskes et par minutter

Hæld dejen i en form med bagepapir, på 30 x 20 cm.

Bages midt i ovnen, ca. 45-50 min.

Kagen køler af

Når kagen er kold deles den med et langt stykke tandtråd til to dele

Alle ingredienser til cremen piskes sammen, og halvdelen af cremen lægges på den ene kagebund, hvorpå den anden lægges ovenpå og smørres med resten af chokoladecremen.

Kagen stilles på køl 1-2 dage, inden den skal spises...

Kagen serveres pyntet med frisk frugt og med forskellige chokoladestykker

 

 

Leave a Reply