Bananmuffins

Til ca. 25 lækre og svampede banan muffins

6 æg
340 g. sukker
4 tsk. vanilje
250 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver
200 gram flydende margarine
4 modne bananer i små tern
50 gram finthakket mørk chokolade

Nutella topping:
175 g. stuetempereret smør
175 g. stuetempereret nutella

 

Sukker, æg og vanilje piskes hvidt

Margarine vendes  forsigtig i med en dejskraber, hernæst vendes sigtet mel og bagepulver i

Tilsidst vendes bananer og chokolade forsigtigt ind i dejen

 

 

Dejen fyldes i muffins forme, ca 3/4 fyldt form

Bages ved 180 grader i cirka 12-14 min, alt afhængig af størrelsen på muffins formene 

 

 

Nutella topping:
Smør og Nutella piskes let og luftigt med håndmikser, ca. 5 min.
Når du kan se det skifter til en lysere farve, så er det klar til sprøjteposen

Leave a Reply