After Eight Cupcakes

Af opskriften får du ca 20 cupcakes 

Cupcake:
200 g sukker
2 æg
3 dl creme fraiche
100 g smeltet smør
50 g kakao
150 g mel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet mørk chokolade

Pebermynte frosting:
250 g blødt smør
500 g flormelis
4 tsk pebermynte essens
Lidt mælk til hydrering af konsistensen
Lidt grøn pasta farve

Cupcakes:

Æg og sukker piskes let og luftigt. Smør og creme fraiche tilsættes, rør kun i dejen til det lige er blandet sammen. Mel, bagepulver og kakao blandes i. Den smeltede chokolade tilsættes. Fyld papir formene 2/3 og bag dem ved 200 grader i ca 15 min.

Frosting:

Smør og flormelis piskes let og luftigt, tilsæt mælk til den rette konsistens. Tilsæt grøn pasta farve samt pebermynte essens.

 

Leave a Reply