Til 8 personer
BUTTERDEJSTÆRTER
1 pakke butterdej
1 æg
Salt og friskkværnet peber
100 g. emmentaler
100 g. parmesan
2 bdt. friske grønne asparges
1 bøtte friske rejer
1 bøtte friske krebsehaler
3 spsk. olivenolie
FENNIKELSALAT
2 fennikler
1 æble
50 g hasselnøddeflager
CITRONDRESSING
3 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt og friskkværnet peber
TIL SERVERINGEN
1 bundt frisk dild
friskhøvlet parmesan
FENNIKELSALAT
Skyl fennikler og æble.
Halvér æblet, og fjern kernehuset.
Skær fennikler og æble i fine papirtynde skiver.
Bland salaten med citrondressingen
CITRONDRESSING
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over fennikelsalaten.
Sættes på køl til serveringen
(Drys med hasselnøddeflager lige inden serveringen)
BUTTERDEJSTÆRTER
Skær hver butterdejsplade ud i halve
Læg butterdejsstykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade
Rids hvert butterdejsstykke hele vejen rundt med en kniv, ca. 1 cm fra kanten, uden at skære dejen helt igennem.
Pensl butterdejen med sammenpisket æg.
Krydr med salt og peber.
Varm ovnen op til 200°.Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af.
Læg 4-5 hele asparges på hvert stykke dej.
Pensl asparges med lidt olie.
Krydr igen med salt og peber.
Riv de 2 slags oste; bland dem, og fordel osten ovenpå aspargesene
Bag butterdejstærterne i ovnen i ca. 18 minutter
SERVERING
Anret hver tallerken med en butterdejstærte og fennikelsalat drysset hasselnøddeflager
Fordel krebsehaler og rejer ovenpå de bagte aspargestærter, og drys med dild og parmesan