4 personer
2-3 agurker
1 bdt. forårsløg
1 mango
1 rød peberfrugt
1 lille pose rejer
Dressing:
1 dl creme fraiche
½ dl fintklippet purløg
½ tsk. fint revet citronskal
Et drys havsalt og friskkværnet peber
Purløgsdressing
Vend creme fraiche sammen med purløg, citronskal, salt og peber.
Stil dressingen i køleskabet i mindst 15 min, mens du forbereder selve agurkerne
Smag til.
Rengør agurkerne og skær dem ud i tårne på ca. 7-8 cm.
Agurkerne skal udhules, dog skal der være en bund.
Skær agurkerne langs kanten med en lille skarp kniv, til ca. 1 cm. fra bunden.
Skrap agurkernes hvide væk med en teske.
Sæt tårnene på køllenrulle, så væske suges væk.
Rejer drænes og hakkes groft - gem evt. nogle hele rejer til pynt
Skrællen tages af mangoen og der skæres små firkanter
Peberfrugten skæres i små firkanter
Forårsløg snittes i små fine ringe
Rejer, mango, peberfrugt, forårsløg og dressing blandes, og smag til.
Fyld agurktårnene med rejefyldet og pynt evt. med hele rejer og purløg
Uhm mamarunat