Bagt squash

Bagt squash

Penslet med soya, citron, fed presset hvidløg, olivenolie
Drysset med salt og peber
180 graders varm ovn i 30 min.
Serveres med:
Grov bulgursalat
Ristet blomkål
Guacamole
2 modne avocadoer, most med gaffel
1 lille rødløg eller skalotteløg, finthakket
½ tsk. finthakket frisk rød chili
1 fed presset hvidløg
1 lime, friskpresset
1 håndfuld frisk koriander, finthakket (kan undlades)
1 tsk. stødt koriander
2 spsk. creme fraiche, 18%
Salt og friskkværnet peber
Lad guacamolen hvile på køl mens squashen bages

Fyldte butternut squash

Butternut squash deles i halve, renses for kerner og pensles med olivenolie 
Bages ved 200 grader i 30 min.
Mens butternutten bages,
fyldet røres sammen: 
hytteost
finthakket tomat
finthakket løg
1 tsk oregano, ½ tsk hvidløgssalt salt og peber
Fyld butternut op med hytteostfyldet
pensel med olivenolie
Gratiner 15 min. ved 200 grader