Penslet med soya, citron, fed presset hvidløg, olivenolie Drysset med salt og peber 180 graders varm ovn i 30 min.
Serveres med: Grov bulgursalat Ristet blomkål
Guacamole 2 modne avocadoer, most med gaffel 1 lille rødløg eller skalotteløg, finthakket ½ tsk. finthakket frisk rød chili 1 fed presset hvidløg 1 lime, friskpresset 1 håndfuld frisk koriander, finthakket (kan undlades) 1 tsk. stødt koriander 2 spsk. creme fraiche, 18% Salt og friskkværnet peber
Lad guacamolen hvile på køl mens squashen bages
Fyldte butternut squash
Butternut squash deles i halve, renses for kerner og pensles med olivenolie Bages ved 200 grader i 30 min.
Mens butternutten bages, fyldet røres sammen: hytteost finthakket tomat finthakket løg 1 tsk oregano, ½ tsk hvidløgssalt salt og peber Fyld butternut op med hytteostfyldet pensel med olivenolie Gratiner 15 min. ved 200 grader