Pølsehorn

 

poelsehorn

2 spsk. tørgær (25 g. frisk gær)

3 dl lunken vand

3 spsk. olie

1 tsk. salt

1 tsk. honning

8 dl. hvedemel

10 kyllingepølser

1 æg til pensling

Sesam til drys

Gær røres ud i det lunkne vand

Tilsæt olie, salt og honning

Rør hvedemel i, lidt efter lidt.

Lad dejen hæve 30 min.

Ælt dejen igennem og del den i 10 lige store dele.

Tril lange pølser ud af dejen og sno om kyllingepølsen.

Lægges på en bageplade, lad dem hvile/hæve 30 min.

Pensel med æg og drys lidt sesam over pølsehornene.

Bages i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15-18 min.

Afkøles på en rist

Inspiration til børnefødselsdag

Øjne og næse er rosiner

Form dejen til boller, klip to lodrette flapper i hver side af bollen og et vandret klip i bunden. Læg pølsen i den vandrette flap. Brug rosiner som øjne og næsen, tryk dem godt ind, så de ikke popper ud under bagningen

Leave a Reply