Pariserboller

5 dl. mel

1 spsk. bagepulver

Reven skal fra en øko citron

1 tsk. kardemomme

4 spsk. sukker

100 g. margarine

1 æg

1 dl. mælk

Pensling:

Sammenpisket æg, perlesukker og mandelflager

Sørg for at tage margarinen ud i god tid, så det ikke er for hårdt

Ovnen tændes på 200 grader

Bland mel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker i en skål

Margarinen skæres i små stykker og kommes i melet, og smuldr det ind i melet med fingrene

Æg og mælk blandes med og dejen æltes sammen

Form 8 boller af dejen og slet dem på en bageplade med bagepapir 

Pensl bollerne med æg og drys med perlesukker og mandelflager

Bag bollerne midt i ovnen i 15-20 min, til de er smukt gyldne

 

Serveres lune og spises bare som de er...

Leave a Reply