Mini rugbrød

5 friske dadler

½ plade mørk chokolade (85 %)

175 g mandler

100 g græskarkerner

100 g solsikkekerner

100 g hørfrø

75 g let-ristet sesamfrø

2 spsk. pulveriserede HUSK
(eller ½ dl. glutenfri havregryn)

5 æg

½ dl. olivenolie

Læg dadlerne i blød i noget vand i et par timer.

Tag dadlerne op af vandet, og mos dem med en gaffel

Hak chokolade, mandler, græskarkerner og solsikkekerner groft

Blend HUSK/havregryn i minihakker

Rør det hele sammen med dadler, hørfrø, sesamfrø, æg og olivenolie,
til du har en ens masse

Kom dejen i forme af silikone
Muffins forme eller mini rugbrødsforme
(Har du ikke silikone, så smør formen)

Bag dem ved 160 grader i ca. 15-20 minutter
(Hold øje, de må ikke få for meget!)

Leave a Reply