Chia knækbrød med peber og oregano (glutenfri)

2 dl hørfrø
1 dl chiafrø
1,5 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 tsk havsalt
2 tsk tørret oregano
1 tsk groftkværnet sort peber
3 dl vand

Evt. et par drys havsalt på toppen 

Tip:
Skift oregano ud med din ynglings tørret krydderurt,
- rosmarin er også helt fantastisk!

Ovnen varmes op til 160 grader

Bland alle kerner sammen i en skål sammen med krydderier og vand

Rør rundt, og lad den stå og trække i 10 minutter

Kernerne spredes jævn ud på en bageplade med bagepapir

Skær passende firkanter ud i dejen med en pizzaskærer, eller skarp kniv

Bages i ovnen i 1 time og 10 minutter

Lad knækbrødet afkøle og bræk det så forsigtigt i stykkerne du markerede

Opbevares i et tætsluttende glas eller beholder

Leave a Reply