Waldorfsalat 75 g valnødder + en håndfuld til pynt 4 stængler bladselleri, i tynde skiver 3 grønne æbler 150 g grønne/blå vindruer Dressing: 1 1/2 dl cremefraiche 18 % 1/2 dl piskefløde 1 tsk citronsaft 1 tsk rørsukker Lidt salt og friskkværnet sort peber Fjern det bitre i nødderne ved at hælde kogende vand over valnødderne igennem en si, tør dem på et stykke køkkenrulle. Skræl og skær æblerne i små tern Rens og snit bladselleri-stængerne i tynde skiver Halver vindruer Hak de 75 g. valnødder groft Vend valnødder, æbler, selleri og vindruer sammen i en skål. Rør cremefraiche med rørsukker, salt, peber og citron Pisk fløden til en let skum Vend skum sammen med cremefraichen Smag til med sukker el. citron Vend dressingen i salaten Pynt med hele valnøddekerner, vindruer og blade fra bladselleri