Risotto Smør 1 bakke svampe, jeg har her brugt brune champignon 2 fed hvidløg Salt 50 g smør 1 løg 4 dl. risottoris 1,5 dl. hvidvin 8 dl. kogende vand + 1 kyllingebouillon En stor håndfuld friskhakket persille Frisk revet parmesan, jo mere jo bedre... Salt og friskkværnet peber Rens svampe og del dem i kvarte Pande varmes op med smør og svampe, presset hvidløg og salt svitses på høj varme i ca. 4 minutter. Tag panden af varmen og tilsæt friskhakket persille. Smør varmes op i en gryde, Fint hakket løg + salt tilsættes. Løget skal ikke tage farve, blot blive gyldent. Tilsæt ris og svits dem med ca. 1 min, til de bliver klare i kanten Skru ned på moderat varme Hvidvin tilsættes og koges ind til det halve, tilsæt nu kogende vand + bouillon terning, ca. 1 dl. ad gangen og rør godt Fortsæt processen i ca. 15 min. til alt væske er brugt Svampe og ost vendes i risottoen Smag til med salt og peber