Kao dom:
1 spsk. vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
200 g hakket, magert svinekød
1½ l vand
1 kylling bouillon terning
1 spsk. fiskesauce
6 hakkede forårsløg
2 dl. jasmin ris
(grundigt skyllet med koldt vand)
Pynt:
Bønnespirer
Tyndt snittet kinakål
3 spsk. hakket, frisk koriander
Chili
Ristede løg
Denne her skønne velsmagende suppe var morgenmad under min 2 måneders rejse rundt i det smukke Thailand...
En fantastisk start på dagen, hvor der fra tideligt morgen var fuld knald på farver,
indtryk og smag. Nu varmer vi os på den til aftensmad i grønlandske...
Olien varmes op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg til kødet er gyldenbrunt.
Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og
(grundigt gennemskyllet) ris i - og kog op.
Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
Server suppen drysset med kinakål, fintsnittet chili, hakket koriander og ristede løg
Uhm det lyder dejligt, skal helt sikkert prøve
Tak Helle – håber du vil kunne lide den ❤