Middag Baconsvøbt mørbrad i gorgonzola Blåmuslinger - hvidvinsdampede Braiseret svineskank (Haxe) Butter Chicken Bøf i folie med spinat Cheeseburgersalat Chili con carne Fasan Fiskefrikadeller - luksus Flæskesteg med sprød svær Julemærkehjemmets kødpostej Karry Kål Kylling i cremet tomat-mascarponesauce Kylling med soltørrede tomater, citron og spinat Kyllingebryst med lime og spinat Lammekroner Langtidsstegt lammekølle Medisterpølse Mørbradgryde Moskusgryde Moussaka - moderne Oldemors ovnstegte kylling Osso Bucco (Tuttu-bucco) Pad Thai Pulled pork Risengrød Spaghetti roulade Schnitzel Smørstegt ørred med bønnefritter Thainudler med rejer Tærte med lam og spinat Vinterlasagne Ølbraiserede svinekæber k ø d f r i Bagt squash Butternut-squash med salvie og grøntkålscouscous Dhal med kokos og aubergine Dhal med granatæble Grøntkålswrap