Skyrboller

Opskriften giver dig 6 skyrboller
sprængfyldte med protein, fibre og det sunde fedt....

1 skyrbolle indeholder 113 Kal, 2,3 g. fiber og 7,4 g. protein
Vil du gerne have mere protein ind i dit brød, så prøv bønnebollerne

250 g skyr

100 g havregryn

2 fintrevne gulerødder
(eller æble for en sødere bolle)

3 spsk chiafrø

2 spsk loppefrøskaller

1 tsk salt

1 tsk honning

Tænd ovnen på 160 grader varmluft
(eller 175 grader almindelig luft).

Bland ingredienserne sammen i en skål til en tyk klistret grød.

Lad dejen hvile 10 min.

Form bollerne, - fugt dine fingre med vand så går det nemmere

Drys med græskarkerner, eller solsikkeker

Bag bollerne 20-25 minutter

Spis dem når de er blevet kolde

Lyst til at prøve andet glutenfrit bagværk?
Så se lige her...

Sundere bananpandekager

Kikærtevafler

Broccolibrød

LFHF brød

Mini rugbrød med mørk chokolade

Morgenmadsmuffins

Skyrbollerne er fryseegnet

Leave a Reply