Banan fiberboller 5 dl. Kogt vand 1 earl grey thebrev 2 dl. Femkornsblanding 2 mosede bananer ½ pakke gær 1 spsk. smeltet kokosolie 1 spsk. honning ½ tsk. salt 1 dl. fibrex 1 dl. fiber havregryn 6-7 dl. hvedemel 1 dl. rosiner Kogt vand, thebrev og 5-korns blanding trækker i ca. 15 min. Gær røres ud i 5-korns blandingen, smeltet olie, honning og salt røres med. Mos bananerne, tilsæt banan og rosiner. Fibrex og havregryn røres med i et par minutter. Tilsæt til sidst melet, 1 d. ad gangen, til dejen får den rette konsistens. Æltes godt igennem og hæver på et meldrysset bord i 1 time. Slå dejen ned og form bollerne, der bliver ca. 8 stk. ved boller på 150 g. stykket. Sæt bollerne på en bageplade og lad dem hæve ca. ½ time. Bollerne pensles og sættes i en forvarmet ovn på 200 grader, og bages ca. 20 min. Serveres lune …