2 ørreder
Smør
Salt og peber
Sauce
En spsk. smør
1 spsk. mel
1 bouillonterning
2 dl. vand
1 dl. mælk
1 spsk. dijonsennep
1 dl. friskhakket persille
Bønnefritter med parmesan
1 citron i både
Rens og fileter de 2 ørreder, så du får 4 stykker fisk
Dup dem tørre med køkkenrulle og krydr dem med salt.
Varm en god klat smør op på panden
Steg fiskene på skindsiden.
Lad stykkerne stege i 5-8 minutter, til skindet bliver sprødt.
Vend dem og steg i 1-2 minutter på kødsiden (gerne med en ekstra lille klat smør ved)
Krydr med salt og peber.
Sauce
Smelt smørret i en gryde
Tilsæt mel og rør til en smørbolle
Tilsæt vand og bouillon
Pisk og lad saucen koge igennem til det tykner
Tilsæt mælk, sennep og persille
Kog saucen igennem
Server fisken med citron og bønnefritter