2 auberginer
2 æg
1 spsk vand
Rasp (Gerne fra dine brødrester)
2 spsk. olie
350 g. gulerødder
1 bakke champignon
1 squash
2 løg
1 fed hvidløg
650 g. hakket oksekød
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret oregano
1 dåse tomater
1 bakke balndet salat
1 bæger neutral youghurt
Skal af ½ øko citron
Salt
Peber
Varm ovnen op på 220 grader varmluft
Skær auberginer i 1 cm. tykke skiver
Pisk æg med 1 spsk. vand i en lille skål
Strø rasp på en tallerken, blandet med 1 tsk. salt
Dyp aubergineskiver på begge sider, først i æg, dernæst i rasp
Læg aubergineskiverne på en bageplade med bagepapir
Bages 10 min. på den ene side
Vendes og bages 10 min. på den anden side
Skræl og riv gulerødderne groft
Rens champignon, og del i skiver i æggedeleren
Skyl og skær squash i små tern
Skræl og hak løg og hvidløg fint
Varm olien op i en stor pande
Svits champignon et par minutter,
Tilsæt squash, gulerødder, løg og hvidløg, svits videre i 4 min.
Tilsæt kødet, svits til det har taget farve
Tilsæt krydderier, salt og peber, svits i 2 min.
Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre under låg i 10 min.
Smag til med salt og peber
Bland youhurt med revet citronskal og ½ tsk. havsalt
Skyl salaten
Velbekom!