Butternut med salvie og grønkålscouscous

1 Butternut-squash
1 bundt salvie
400 g. couscous
½ citron
1 bundt grønkål
1 chili
1 æble
1 bakke karse
Oliven olie
Salt og peber

 

Tænd ovnen på 200°C

Butternutten skylles og flækket på langs og udkernes

Læg de halve butternut-squash med skrællen nedad på en bageplade med bagepapir,
pensl med olivenolie og drys med salt og peber,
læg den rengjorte salvie ovenpå stykkerne

 

Bages mør i ovnen, ca. 25-30 min.

Couscoussen hældes i en skål, tilsæt 6,5 dl kogende vand, og lidt salt
Dæk skålen til med husholdningsfilm, og lad couscoussen trække i 10 min.

Grønkålen vaskes og hakkes fint
Æblet skæres i mindre tern
Citronen presses og chilien snittes i tynde ringe
Bland grønkål, æbletern, citronsaft og chili

Couscoussen røres med en gaffel og 2 spsk. olie, og vendes med resten af grønkålssalaten

Del de to halve bagte butternut-squash i to, så du får fire stykker.

Anret og drys med klippet karse

Leave a Reply