Sund squash kage

 

 

 

 

 

70 g. kokosolie, smeltet

½ dl. kokossukker

4 æg

100 g. mandelmel (eller 150 g. hvedemel)

100 g. grahamsmel

150 g. dadler

1 spsk. kanel

1 spsk. kardemomme

1 tsk. vanillepulver

250 g. revet squash

50 g. hakkede valnødder

1 tsk. bagepulver

½ dl. mælk

Olie, smeltet kokossukker, æg og dadler blendes godt sammen. Herefter tilsættes mel, krydderier og bagepulver – det hele blendes sammen til en ensartet dej.

Dejen kommes nu over i en skål og blandes med mælk, squash og hakkede valnødder.
(En håndfuld rosiner ville også passe rigtig godt ind, hvis man er til det)

Dejen kommes i form beklædt med bagepapir, og bages i 45-50 min. ved 175 grader.

 

Leave a Reply