Sund Banan Brownie

50 g. mandler

50 g. valnødder

50 g. paecannødder

2 modne bananer

100 g. friske øko dadler

1 vaniljestang (madagaskar bourbon)

1 tsk. sukrin

1 knivspids salt

30 g. kokosfibre

75 g. kokosolie

1 dl. kaffe

100 g. 86% mørk chokolade

 

Pynt:

Kakaopulver

Nødder

Sådan gør du:

Har du mulighed for det, så vælg økologiske produkter...

Halvdelen af nødderne blendes fint i en minihakker.
Den anden halvdel hakkes groft, og blandes i det fine nøddemel.

Mos bananerne og hak dadler, dadler og banan røres sammen – og den massive ”dadelklump” fordeles nu fint med bananmassen.

Nødder, vaniljestangskorn, sukrin, salt og kokosfibre blandes sammen. Kaffe og smeltet kokosolie tilsættes og til sidst banan/dadelmosen.
Røres til en ensartet masse og tilsæt tilsidst groft hakket chokolade.

 

Bages på 165 grader i ca. 45 min.

Kagen køler af og stilles på køl, lad den stå på køl nogle timer inden servering, - eller lav den gerne dagen før.

Inden servering drysses den kolde banan brownie med kakaopulver og pyntes med nødder...

 

2 Thoughts to “Sund Banan Brownie”

  1. Lille

    Ej den skal prøves

    1. Trineboepedersen

      Håber den falder i din smag Lille.
      Jeg synes den er super lækker og så har den der tunge fornemmelse som en “rigtig” brownie, – bare uden alt det usunde…
      Win-win <3

Leave a Reply