Har du mulighed for det, så vælg økologiske produkter...
Halvdelen af nødderne blendes fint i en minihakker. Den anden halvdel hakkes groft, og blandes i det fine nøddemel.
Mos bananerne og hak dadler, dadler og banan røres sammen – og den massive ”dadelklump” fordeles nu fint med bananmassen.
Nødder, vaniljestangskorn, sukrin, salt og kokosfibre blandes sammen. Kaffe og smeltet kokosolie tilsættes og til sidst banan/dadelmosen. Røres til en ensartet masse og tilsæt tilsidst groft hakket chokolade.
Bages på 165 grader i ca. 45 min.
Kagen køler af og stilles på køl, lad den stå på køl nogle timer inden servering, - eller lav den gerne dagen før.
Inden servering drysses den kolde banan brownie med kakaopulver og pyntes med nødder...
Håber den falder i din smag Lille.
Jeg synes den er super lækker og så har den der tunge fornemmelse som en “rigtig” brownie, – bare uden alt det usunde…
Win-win <3
Ej den skal prøves
Håber den falder i din smag Lille.
Jeg synes den er super lækker og så har den der tunge fornemmelse som en “rigtig” brownie, – bare uden alt det usunde…
Win-win <3